Modellen

Met 7 verschillende modellen is er een Big Green Egg voor elke levensstijl én gelegenheid. In de tuin, op het terras of op locatie: met een EGG geniet je het hele jaar door van de lekkerste smaken! Mooi gegrild, zeer mals vlees, gerookte vis of vis in zoutkorst, winterse stoofpot, knapperige pizza’s, delicate desserts en gegrilde groenten: de mogelijkheden met een Big Green Egg zijn eindeloos.

Welk model past bij u?

MiniMinimaxSmallMediumLargeXlarge 2XLarge

Mini

De Big Green Egg Mini is het kleinste en lichtste lid van de Big Green Egg-familie. Hij is ideaal om mee te nemen naar de camping, boot of picknick. Of om thuis gewoon direct op tafel te zetten.

Grill diameter 25 cm Oppervlak 507 cm² Gewicht 17 kg Hoogte 43 cm


MINIMAX

Grill diameter 33 cm Oppervlak 855 cm² Gewicht 35 kg Hoogte 50 cm


Smal

Is outdoor cooking het voorrecht van mensen met een tuin? Nee hoor! De Big Green Egg Small is de favoriete huisgenoot van stadsmensen met een balkon of kleine patio.

Grill diameter 33 cm Oppervlak 855 cm² Gewicht 36 kg Hoogte 61 cm

Meer info


Medium

De Big Green Egg Medium is compact genoeg om te passen in een kleine stadstuin, patio of op een balkon, maar groot genoeg om voor 6 tot 8 personen op te grillen, roken, stoven of bakken.

Grill diameter 33 cm Oppervlak 855 cm² Gewicht 36 kg Hoogte 61 cm

Meer info


Large

De Big Green Egg Large is het meest populaire model in de Big Green Egg-familie. Op het kookoppervlak van de Large maak je met gemak al jouw favoriete gerechten én die van familie en vrienden.

Grill diameter 47 cm Oppervlak 1688 cm² Gewicht 73 kg Hoogte 84 cm

Meer info


XLarge

Heb je een grote familie en/of vriendengroep? Of kook je professioneel, bijvoorbeeld als cateraar voor grote groepen? Dan is de Big Green Egg XLarge jouw partner in crime.

Grill diameter 61 cm Oppervlak 2919 cm² Gewicht 99 kg Hoogte 78 cm

Meer info


2XLarge

Groot, groter, grootst. De Big Green Egg 2XL is het grootste lid van de Big Green Egg-familie en de grootste kamado die op de markt verkrijgbaar is. Alles aan dit model is indrukwekkend

Grill diameter 73 cm Oppervlak 4336 cm² Gewicht 170 kg Hoogte 100 cm

Meer info

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.